Съседът, убил психолога Иван Владимиров-Нав е задържан. Той бил полицай, но

...
Съседът, убил психолога Иван Владимиров-Нав е задържан. Той бил полицай, но
Коментари Харесай

Убиецът на Нав бил служител на МВР преди 23 години

Съседът, умъртвил психолога Иван Владимиров-Нав е арестуван. Той бил служител на реда, само че преди 23 години. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, представен от Българска телеграфна агенция.

Причините за убийството са изострени съседки връзки, за които са подавани сигнали от 2020 година насам.

Има 12 подадени сигнала, като главната част от тях са от причинителя във връзка с дейности на майката на жертвата. Сигналите не са били за принуждение, а по битови въпроси - звук, цапане на общите елементи и други сходни.

Убийството е осъществено със законно притежавано оръжие.

Главният секретар уточни, че са дадени инструкции на регионалните дирекции и районни ръководства за още по-голямо прецизиране на претекстовете, с които жителите изискват да придобият оръжие. В момента се правят инспекции на към този момент дадените оръжия.

Новината за убийството беше обявена и в предаването  " Преди обед " по bTV, където водещата Десислава Стоянова описа, че Владимиров е споделял обществено за това, че е подлаган на тормоз от страна на съседа си. Той е разказвал, че някогашният служител на реда си е разрешавал да удари възрастен човек от кооперацията по време на общо заседание и е заплашвал с револвер различен човек. Психологът опитвал да убеди потърпевшия да потърси правата си, само че той отказвал от боязън.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР